Η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ

Η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ

📁 NEA 🕔31.Ιανουάριος 2017
Η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ

Η ΕΚΑΣΘ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ:

Wilson, CAP και ΚΥΑΝΑ

Συνοδεύουν και υποστηρίζουν την ΕΚΑΣΘ και όλα τα σωματεία και η συνδρομή τους είναι πολύτιμη. Είναι οι χορηγοί της EΚΑΣΘ, με συμμετοχή σε κάθε εκδήλωση, όπως στον εορτασμό των 40 χρόνων (15/1/2016) από την ίδρυση της μεγαλύτερης (και της πρώτης) Ένωσης στην ελληνική μπασκετική επικράτεια καθώς και στην κοπή της πίτας, το πρωί της περασμένης Κυριακής (29/1/2017).

Η CAP Sport, ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης με ανεπτυγμένη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την συνεχή υιοθέτηση και εφαρμογή νέων παραγωγικών και σχεδιαστικών τεχνικών, τις δίνει το προβάδισμα στην δημιουργία πρωτότυπων και μοναδικών σχεδίων προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη.

Η Hyper Sports ΕΠΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Wilson για την Ελλάδα, προμηθεύει με μπάλες τα πρωταθλήματα της Ένωσης, πιστοποιώντας την αξιοπιστία της άψογης διεξαγωγής χιλιάδων αγώνων για κάθε περίοδο και σε όλες τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Τέλος, η εταιρία  ΚΥΑΝΑ, καινοτόμος στον τομέα των Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Κομμωτηρίου. Η ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Η ΕΚΑΣΘ, πιστή στις επιταγές του σύγχρονου μάρκετινγκ, συνεχίζει με επιτυχία τη συνεργασία της με τους τρεις χορηγούς και τους ευχαριστεί για την αδιάλειπτη συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις.

Share this article with friends