«2nd International Mini Basket Festival» στις 20, 21 και 22 Απριλίου. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

«2nd International Mini Basket Festival» στις 20, 21 και 22 Απριλίου. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

📁 NEA 🕔21.Μάρτιος 2017
«2nd International Mini Basket Festival»  στις 20, 21 και 22 Απριλίου.  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

«2nd International Mini Basket Festival»
στις 20, 21 και 22 Απριλίου
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Ε.ΚΑ.Σ.Θ. διοργανώνει το «2nd International Mini Basket Festival», σε συνεργασία με το ΚΑΣ Ραιδεστός και το Δήμο Θέρμης. Συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια με σκοπό την άθληση και ψυχαγωγία των παιδιών και την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των διαγωνιζομένων και των σωματείων.

Στις 20, 21 και 22 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 έως 11 ετών, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν σε μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.
Κατά τη διάρκεια του «2nd International Mini Basket Festival» θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια προπονητικής, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, με τη συνδρομή έμπειρων προπονητών από τον ελληνικό χώρο και τη Σερβία.

Στο πλαίσιο του «2nd International Mini Basket Festival» οι νεαροί αθλητές μπορούν να συμμετέχουν επίσης σε ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις (επίσκεψη σε μουσεία, αξιοθέατα, αθλητικούς χώρους), κάνοντας συναρπαστικότερη την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή στο «2nd International Mini Basket Festival» γίνεται online μέσω του minibasket.gr, όπως επίσης, συμμετοχές καταγράφονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ (τηλέφωνο 2310 953822, Καυτανζόγλειο Στάδιο Τέρμα Αγίου Δημητρίου, κτίριο 2Κ, 2ος όροφος).

*Η ΕΚΑΣΘ ευχαριστεί το Δήμο Θέρμης για την ευγενική του προσφορά, την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους τομείς για την διεξαγωγή μιας ξεχωριστής διοργάνωσης.




Για να κατεβάσεις στην συσκευή σου, το αρχείο (pdf), πάτησε στο κόκκινο κουμπί.

Η επιστολή σε μορφή εικόνων (.png)

Share this article with friends