ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΤΟΥ vs ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 38-43 . Φωτορεπορτάζ (fb album ) από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για το Σύνδεσμο «Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά»

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΤΟΥ vs ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 38-43 . Φωτορεπορτάζ (fb album ) από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για το Σύνδεσμο «Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά»

📁 NEA 🕔01.Απρίλιος 2017
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΤΟΥ vs ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 38-43 . Φωτορεπορτάζ (fb album ) από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για το Σύνδεσμο «Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας βετεράνων 60+ ετών μεταξύ ομάδας του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και ομάδας βετεράνων του ΜΑΣ Αετός.

Ο αγώνας έγινε για τον εορτασμό της επανίδρυσης του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Αετού, του ιστορικού αυτού συλλόγου που πέρσι έκλεισε τα 90 χρόνια ζωής.

Ταυτόχρονα έγινε κάλεσμα για συλλογή τροφίμων για να ενισχυθεί η προσπάθεια του συνδέσμου “Πνοή Ζωής για τα παιδιά” με ικανοποιητικό αποτέλεσμα, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου ένας τόνος τροφίμων μεταφέρθηκε στο κοινωνικό παντοπωλείο του συνδέσμου.

Με μεγάλη χαρά οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές που βρέθηκαν στο γήπεδο αφιέρωσαν δυο ώρες αγωνιζόμενοι, αλλά ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν και να θυμηθούν παλιές ιστορίες από τα νεανικά τους χρόνια.

Πολλοί ακόμη ήταν οι βετεράνοι που βρέθηκαν στο γήπεδο όχι για να αγωνιστούν, αλλά για να συμμετέχουν και να συμπαρασταθούν στον διπλό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα, η διοίκηση του Αετού δια του προέδρου της κ. Στέργιου Τσιφτσόγλου τίμησε τρεις αθλητές για τη μεγάλη τους πορεία στο άθλημα. Ο Λάκης Τσάβας, ο Γιάννης Πολίτης και ο Χάρης Παπαγεωργίου παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, μιας και η παρουσία τόσων πολλών παλιών συμπαικτών και φίλων ταυτόχρονα έδινε μεγάλη ιδιαιτερότητα στην στιγμή.

Επίσης, η Πνοή Ζωής για τα παιδιά έδωσε αναμνηστικά κύπελλα στον Αετό και στον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης καθώς και αναμνηστικά μετάλλια σε όσους συμμετείχαν στον αγώνα, για να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που έγινε από όλους για να προβληθεί και να υποστηριχθεί το έργο της. Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος της Πνοής κ. Παναγιώτης Παπαδημητρίου στους προέδρους του Αετού κ. Στέργιο Τσιφτσόγλου και του Συνδέσμου Βετεράνων κ. Πάρη Πετρά.

Φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά για ιστορικούς λόγους καταγράφονται όσοι συμμετείχαν στις ομάδες:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΤΟΥ – ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 38-43

ΑΕΤΟΣ: (Μπάζιος) Γαρέφης, Παπασαραφιανός, Κυρατζίδης, Πόλιος, Καλαπούτης, Γουναρόπουλος, Δαλέσης Μ., Τσιφτσόγλου, Παιτατζίδης, Γεωργιάδης Τ.., Γεωργιάδης Ν., Κουφογιάννης, Δούμπας, Αθανασίου, Πολίτης

Σ.Β.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Τσάβας) Αλεξιάδης Β., Τσικίνας, Γουδίνης, Λαζίδης, Γιαννόπουλος Σ., Κανακάκης, Πατιερίδης, Παπαγεωργίου Χ., Καρνούτσος, Μπακιρτζίδης, Τάλλης, Βουδούρης

Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν επίσης ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Σάββας Λόρτος ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσουμής και ο Γ.Γ. Αντώνης Μαυρογένης

Επίσης πολλοί ακόμη βετεράνοι όπως οι Καραμβέρης, Αντωνιάδης Ο., Αντωνιάδης Σ., Θεοδοσόπουλος, Φυντανίδης, Σφήκας, Καρατζουλίδης, Τουκμενίδης, Κλιφόπουλος, Χασιώτης, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Σπύρος Στρατής κ. ά.

Διαιτητές οι Λουκάς Μυλόπουλος και Μαρία Αργυρού

Φωτορεπορτάζ (fb album ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΤΟΥ vs ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για το Σύνδεσμο «Πνοή Ζωής Για Τα Παιδιά»




Share this article with friends