44ο Πανελλήνιο Εφήβων : Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής. Η τελετή λήξης-MVP ο Καμπερίδης, πρώτος σκόρερ ο Τσιρογιάννης

44ο Πανελλήνιο Εφήβων : Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής. Η τελετή λήξης-MVP ο Καμπερίδης, πρώτος σκόρερ ο Τσιρογιάννης

📁 NEA 🕔01.Μάιος 2017
44ο Πανελλήνιο Εφήβων : Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής. Η τελετή λήξης-MVP ο Καμπερίδης, πρώτος σκόρερ ο Τσιρογιάννης

Η τελετή λήξης-MVP ο Καμπερίδης, πρώτος σκόρερ ο Τσιρογιάννης


Με την παράταξη των πέντε ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Ο Εργοτέλης που αναχώρησε νωρίτερα από την Κατερίνη για συγκοινωνιακούς λόγους, παρέλαβε το αναμνηστικό του μετά το τέλος του αγώνα του με τον Ολυμπιακό, από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη.

Η ΕΟΚ δια του αντιπρόεδρου της Αριστείδη Γολέμη, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Καμπερίδης του Δούκα που πήρε το βραβείο του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννη Αλεξόπουλο. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Νίκος Αρσενόπουλος(Ολυμπιακός), Κώστας Τσιρογιάννης (Πιερικός-Αρχέλαος), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ) και Παναγιώτης Βύρλας (Προμηθέας Πάτρας) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάζαρος Σαββίδης. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κώστας Τσιρογιάννης του Πιερικού Αρχέλαου που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Νίκο Φαρμάκη.

Στον πέμπτο Πιερικό Αρχέλαο την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης. Στον τέταρτο Προμηθέα Πάτρας το έπαθλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Απόστολος Θυσιάδης, ενώ στον τρίτο ΠΑΟΚ οι κ.κ. Παπαγιαννούλης και Θυσιάδης και στον δεύτερο Ολυμπιακό ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ Σωτήρης Κουλοσούσας και το μέλος του ΔΣ της, Λάζαρος Σαββίδης. Στο πρωταθλητή Ελλάδας Δούκα τα μετάλλια απένειμαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της, Αριστείδης Γολέμης, ο οποίος παρέδωσε και το κύπελλο.

www.basket.gr


Ολυμπιακός-Εργοτέλης 67-47


Δεκάλεπτα: 18-14, 34-33, 49-43, 67-47
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος – Σπυρόπουλος.
Ολυμπιακός (Χρυσανθόπουλος): Πουκουσέφσκι 4, Μπαλλής 7 (1), Μερισιώτης 4, Στριγγάς 2, Παπαγεωργίου, Τζαϊδάς 12, Φιλά 16, Αρσενόπουλος 13 (2), Γερόνικος, Κατσίμπας 3, Κιουρτσίδης, Τσουμάνης 6.
Εργοτέλης (Τζάνης): Γαλανάκης, Ξενάκης, Καραταράκης, Λαγουδάκης, Τερζάκης 3 (1), Βασιλείου 5 (1), Χασάπης 19 (3), Μανιάδης 9 (1), Πετροσιάν 5, Κεφαλογιάννης 6 (2), Μέτα, Αναστασάκης 2.

Χρυσανθόπουλος: «Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική μας παρουσία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Χρυσανθόπουλος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία μας στο τουρνουά. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχαριστώ την διοίκηση της ΚΑΕ, τον κόουτς Κεραμέα που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα, τον κόουτς Σφαιρόπουλο για ην βοήθειά του στο στήσιμό της και την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κοντά μας, τους Χρήστο Μαρμαρινό και Ανδρέα Γκατζούλη για τις πολύτιμες συμβουλές τους, τον Χρήστο Μπαφέ, τους αθλητές και τους ανθρώπους του προπονητικού και διοικητικού επιτελείου της εφηβικής ομάδας και τους υπέροχους γονείς».

www.basket.gr


Δούκας-Προμηθέας Π. 85-67


Δεκάλεπτα: 24-17, 43-32, 63-47, 85-67

Διαιτητές: Εφραιμίδης-Ξέρας

Δούκας (Παπαδόπουλος): Δούβλης 3, Καράμπελας, Καμπερίδης 15 (3), Ρογκαβόπουλος 3 (1), Καρακατσάνης, Ψαρράς 17 (1), Σακελλαρίου 8 (2), Προίσκος 12 (2), Σωτηρίου 7, Γκίνης 1, Δραγάτης 7, Λιούνης 12.

Προμηθέας Πάτρας (Κεσαπίδης): Αναστασόπουλος, Τσιακμάς, Κουμουνδούρος 5 (1), Κυριλής 17 (2), Μαντζούκας 8, Δατσιάδης, Σανδραμάνης 17 (1), Μπαρδάκας 8, Βύρλας, Κατσουλάκος 3 (1), Γκάτζιος 9, Γραμματικός.

Παπαδόπουλος: «Εκλεισε με ιδανικό τρόπο η χρονιά»

Ο προπονητής του Δούκα, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σήμερα το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά για μας. Έτσι είπαμε να το… διασκεδάσουμε γιατί για κάποιους είναι η τελευταία χρονιά που παίζουν στο εφηβικό. Βάλαμε όλους τους παίκτες να παίξουν αρκετό χρόνο και θεωρώ ότι κλείσαμε με τον ιδανικό τρόπο την φετινή χρονιά. Το τουρνουά ήταν πολύ ανταγωνιστικό και η διοργάνωση άψογη παρά το λιγοστό χρόνο που είχε να προετοιμαστεί. Από αύριο αρχίζει η επόμενη μέρα και για τα παιδιά και για τον σύλλογο».

www.basket.gr


Πιερικός Αρχέλαος-ΠΑΟΚ 42-82


Δεκάλεπτα: 12-32, 23-48, 34-64, 42-82

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Ταρενίδης

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Ταρενίδης, Ταβαντζής, Πολυχρόνης, Ζησόπουλος, Παρμακτσίδης 4, Τζιοβάρας 2, Χατζηλάμπρου, Τσιλιγγαρίδης 8 (2), Τσιρογιάννης 23 (1), Βαβατσιούλας 3 (1), Ζιώγας, Φανούλης 2.

ΠΑΟΚ (Ζαφειρούδης): Νικολαΐδης 6 (2), Γιανναράς 8 (1), Παλιαχάνης 3, Λαζαρίδης 3 (1), Βλαγκόγιας 11, Μπακάλης 6, Μπέσσας 10, Καραγιώργος 4, Καμπουρίδης 3 (1), Ιατρίδης 16 (1), Ζαμπάκης 6, Κούρογλου 6.

Ζαφειρούδης: «Εκλεισε ένας κύκλος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Ζαφειρούδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Εκλεισε ένας κύκλος για αυτή την ομάδα σε ένα Πανελλήνιο Εφήβων που αν και… στήθηκε μέσα σε λίγες μέρες ήταν άψογο οργανωτικά και με πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη μέρα ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανταγωνιστικός στα επόμενα παιχνίδια».

https://www.basket.gr/index.php/eidhseis/6523-panellinio-efivon-pierikos-arxelaos-paok-42-82

Share this article with friends