Οι νεάνιδες του ΑΡΗ τερμάτισαν στην τρίτη θέση. MVP η Μάντυ Αναστασοπούλου – Πρώτη σκόρερ η Ελενα Τσινέκε

Οι νεάνιδες του ΑΡΗ τερμάτισαν στην τρίτη θέση. MVP η Μάντυ Αναστασοπούλου – Πρώτη σκόρερ η Ελενα Τσινέκε

📁 NEA 🕔09.Ιούλιος 2017
Οι νεάνιδες του ΑΡΗ τερμάτισαν στην τρίτη θέση. MVP η Μάντυ Αναστασοπούλου – Πρώτη σκόρερ η Ελενα Τσινέκε

Η ΕΟΚ και η ΕΚΑΣΔΥΜ δια του μέλους του ΔΣ της και πρόεδρου της αντίστοιχα, Λάζαρου Σαββίδη, παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στον αντιδήμαρχο Βοΐου Αναστάσιο Ευθυμιάδη στην ειδική συνεργάτιδα του Δήμο Βοΐου, Καλιόπη Κισκίνη για την συνολική προσφορά της στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Μάντυ Αναστασοπούλου του Πρωτέα Βούλας που πήρε το βραβείο του από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι

Ελενα Τσινέκε (Αρης),
Ισμήνη Πράπα (Παναθηναϊκός),
Γεωργία Τσιχλάκη (Πρωτέας Βούλας) και
Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός)

με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Λάζαρος Σαββίδης. Πρώτη σκόρερ του τουρνουά με 107 πόντους αναδείχθηκε η Ελενα Τσινέκε του Αρη που παρέλαβε το έπαθλο από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ Βασίλη Μπούτση.

Η Έλενα Τσινέκε δήλωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι μπορούσαμε να φτάσουμε ψηλότερα. Οι άλλες ομάδες είχαν καλύτερο σύνολο και αυτό μέτρησε για την τελική κατάταξη. Εμείς τα δώσαμε όλα και προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Στον έκτο Πελασγό Μεγαλόπολης το αναμνηστικό παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ Θανάσης Καλαφατίδης , ενώ στον πέμπτο Απόλλωνα Πτολεμαΐδας την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ Γιώργος Δρόσος. Στον τέταρτο Ηρόδοτο που αναχώρησε νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους το έπαθλο παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης. Στον τρίτο Αρη τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσαν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΔΥΜ Γιάννης Γκοβεδάρος, ενώ στο δεύτερο Παναθηναϊκό το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Κώστας Νικάκης και ο αντιδήμαρχος Βοΐου Αναστάσιος Ευθυμιάδης. Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Πρωτέα Βούλας τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Λάζαρος Σαββίδης.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Πανελλήνιο Νεανίδων εδώ

basket.gr

Share this article with friends