ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ΛΑΜΨΗ – ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ. Φωτογραφίες από την εκδήλωση.

ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ΛΑΜΨΗ – ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ. Φωτογραφίες από την εκδήλωση.

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔30.Δεκέμβριος 2017
ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ΛΑΜΨΗ – ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ. Φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ
ΛΑΜΨΗ – ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ την Τετάρτη 27/12 στο Ιβανώφειο.

Υπέρλαμπρα αστέρια της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ έδωσαν το παρόν για να βοηθήσουν στην προβολή του έργου των δύο συλλόγων και συμμετείχαν σε έναν αγώνα – ρεσιτάλ τον οποίο όλοι -θεατές και συμμετέχοντες- ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους.

Ήταν πραγματικά μια αθλητική γιορτή, με την παρουσία πολλών παιδιών τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση και έζησαν δυο ώρες μαζί με αθλητές – ινδάλματα.

Στον αγώνα συμμετείχαν ονόματα που προκαλούν δέος στο άκουσμά τους: Γιαννάκης, Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Παπαγεωργίου, Χατζηβρέτας, Σταυρόπουλος, Γιαννούλης, Αλεξανδρής, Καρατζουλίδης, Μπαλογιάννης και πολλοί ακόμη που έδωσαν το παρόν, αθροίζουν συνολικά πάνω από 1500 συμμετοχές σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδος!!!!!

Περίπου 1500 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα και ενθουσιάστηκαν από τη ζωντάνια και το κέφι που είδαν να βγαίνει από όλους τους παλιούς αθλητές.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει τα δύο σωματεία που διοργάνωσαν τον αγώνα, τη ΛΑΜΨΗ και τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, και αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση για την ενεργή συμμετοχή των μελών του στην υλοποίηση της εκδήλωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι εμπνευστής όλης της εκδήλωσης ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας και μέλος της Λάμψης Γιώργος Μητακίδης, ενώ ο Γιώργος Μπαλογιάννης και ο Θανάσης Κουματσιώτης εκπροσωπώντας τους Φίλους του Πέτρου έφεραν σε πέρας την συγκέντρωση όλων αυτών των σημαντικών ονομάτων που συμμετείχαν στον αγώνα.

Ο Σ.Β.Κ.Θ. στήριξε από την αρχή τη διοργάνωση και τα μέλη του στήριξαν την όλη προσπάθεια οργανωτικά, στην αγορά εισιτηρίων, αλλά και με την συμμετοχή πολλών μελών ενεργά στον αγώνα.

Οι ομάδες
————
ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ (Γιαννάκης, Μπουσβάρος, Δρακουλίδης, Βράγγας)
Αλβέρτης, Γάκης, Γρίπσιος, Δέσπος, Ηλιάδης, Κουματσιώτης, Μανωλακίδης, Μασλαρινός Γ., Μπαλογιάννης, Παπαχρήστος, Τσελεπής, Χρήστου, Ντολόπουλος, Καλπάκης

ΛΑΜΨΗ (Αλεξανδρής, Τσάβας, Σταυρόπουλος, Πετράς)
Γκουσγκούνης, Διαμαντίδης, Κακιούσης, Καρατζουλίδης, Μητακίδης, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Λ., Παπαιωάννου, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Τουκμενίδης, Χατζηβρέτας, Παπαδόπουλος Ε.

Μετά τον αγώνα οι συμμετέχοντες παρέστησαν σε γεύμα που παρέθεσαν οι διοργανωτές.


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τους κυρίους Δαμιανίδη Σάββα και Δημήτρη για την άψογη φιλοξενία στο “Καράμπουρνο” αλλά και για όλη την υποστήριξη στη διοργάνωση του αγώνα.

Share this article with friends