ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | Αγώνας για την Παγκόσμια μέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (φωτογραφίες)

ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | Αγώνας για την Παγκόσμια μέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (φωτογραφίες)

📁 NEA 🕔07.Δεκέμβριος 2017

Την Τετάρτη 6/12 διοργανώθηκε από το Δήμο Θερμαϊκού για μια ακόμη χρονιά αγώνας βετεράνων μπάσκετ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας ΑΜΕΑ.

Αντίπαλοι τέθηκαν οι ομάδες βετεράνων Θεσσαλονίκης και Δήμου Θερμαϊκού σε έναν αγώνα με μοναδικό νικητή την αποδοχή, την κατανόηση και την αλληλεγγύη. Φυσικά και τις δυο ομάδες στελέχωσαν μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη διάθεση οι βετεράνοι συμμετείχαν στον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να τιμήσουν τους αθλητές και τους συλλόγους ΑΜΕΑ καθώς και το Δήμο Θερμαϊκού που διοργάνωσε τον αγώνα. Για ιστορικούς λόγους αναφέρουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 78-63.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο αθλητικός σύλλογος Κλειώ Thessaloniki και παρουσίασε το Goalball, ένα ομαδικό παραολυμπιακό άθλημα σχεδιασμένο για αθλητές με προβλήματα ορασης.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ “ΑΝΑΤΟΛΗ ” και φέτος συμμετείχε παρουσιάζοντας δράσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια του προγράμματός του.

Σύλλογοι εθελοντών διασωστών του Δήμου Θερμαϊκού βοήθησαν με την παρουσία τους στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτης ο οποίος φιλοξένησε την εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο της Άνω Περαίας, τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών καθώς και τους συλλόγους “Κλειώ” και “Ανατολή” για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Προς τιμή των συμμετεχόντων δόθηκε γεύμα όπου επικράτησε θαυμάσια ατμόσφαιρα και στο τέλος όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά τιμώντας την ημέρα με σύνθημα

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ! ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ !!”

thessalonikimaxibasketball

Share this article with friends