Το Σαββατοκύριακο αρχίζει η γιορτή του μπάσκετ 🏀⛹‍♀⛹‍♂

Το Σαββατοκύριακο αρχίζει η γιορτή του μπάσκετ 🏀⛹‍♀⛹‍♂

📁 NEA 🕔08.Μάρτιος 2018
Το Σαββατοκύριακο αρχίζει η γιορτή του μπάσκετ 🏀⛹‍♀⛹‍♂

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΚΑΣΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., με την ευκαιρία της έναρξης των Τουρνουά μίνι Αγοριών και Κοριτσιών, Παμπαίδων και Παγκορασίδων Αγ.Περ.2017/18, αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Παπακωνσταντίνου πρώην Γ.Γ. της Ένωσης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Η Ενωσή μας εδώ και 29 συνεχή χρόνια διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία τα Τουρνουά ΜΙΝΙ και Παμπαίδων με την συμμετοχή αθλητών-τριών που ανήκουν σε Συλλόγους του Νομού Θεσσαλονίκης, αφού η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των υποδομών και της καλλιέργειας του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες (2003 και νεώτεροι-ες), που σκοπό έχει εκτός απο τον συναγωνισμό και την ευγενή άμιλλα που αναπτύσσεται στους νεαρούς αθλητές -τριες, την υγιή και παιδαγωγική άσκηση και την σωστή εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης, πάντα κατευθυνόμενοι απο έμπειρους προπονητές-παιδαγωγούς.

Μέσα από αυτήν την αθλητική ενασχόληση, να διδαχθούν αρχές της αθλητικής και αγωνιστικής συμπεριφοράς και ταυτόχρονα με την κοινωνικοποίησή τους να αναδειχτούν και να προωθηθούν δεκάδες ταλέντα.

Για την υλοποίηση αυτών των Τουρνουά απαιτείται σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά απο όλους, σωματεία, προπονητές, γονείς που πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αισθανόμαστε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε όλους για την θετική συνεισφορά τους.

Με την σειρά μας ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να χαρούν την συμμετοχή τους στα Τουρνουά και να έχουν μια ευχάριστη εμπερία απο τα παιχνίδια, αφού οι διοργανώσεις αυτές είναι μια μεγάλη, παραγωγική και χαρούμενη γιορτή.

Καλή επιτυχία και ευχόμαστε απο τους αγώνες αυτούς, κερδισμένος να είναι ο αθλητισμός και η αθλητική ιδέα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.

 

Share this article with friends