ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ : Video του 1ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ “BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING”

ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ : Video του 1ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ “BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING”

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔18.Απρίλιος 2018
ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ : Video του 1ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ “BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING”

“BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING”. Δείτε το video με στιγμιότυπα από τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ από το yt channel « Dimitris Sourmelidis »

ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ :

Την Κυριακή 15/4, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ “BLOCK ΣΤΟ TRAFFICKING”, που διοργάνωσε η Ακαδημία Καλαθ/σης ΠΑΝΟΡΑΜΑ σε συνεργασία με την A21 Greece.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το human trafficking (εμπορία ανθρώπων), της παράνομης διακίνησης των ανθρώπων κυρίως για τους σκοπούς της καταναγκαστικής εργασίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Ο αγώνας έγινε μεταξύ της αντρικής ομάδας της Α.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ και μιας ομάδας σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού και της κοινωνίας.

Για την Α.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Τζάτσης, Στέργιος Χεριστανίδης, Σπύρος Μειντάνη, Δημήτρης Σουρμελίδης, Αλέξανδρος Κοκκάρης, Νέστορας Τζίνης, Γιώργος Τζίνης, Αντώνης Ποδιώτης, Στράτος, Γιάννης Κοτσάνος (guest star), Γιάννης Ποδιώτης (πρόεδρος) και Παναγιώτης Ποδιώτης.

Για την ομάδα των επωνύμων αγωνίστηκαν οι: Λάζαρος Τσακίρης, Λάμπρος Καούδης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Κώστας Φλεβαράκης, Γιώργος Δοξάκης, Νίκος Κούβελας, Κώστας Κούσης, Χρύσανθος Τσαλτίδης, Μάκης Ιωαννίδης, Παρισόπουλος Γεώργιος, Πάρης Τσογκαρλίδης, Γιάννης Γιαννούλης, Βασίλης Βλαχόπουλος και Σαματίδης Γιώργος.

Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά παιδιά της Ακαδημίας μας με τους γονείς τους, συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι κ.κ. Γιάννης Τσουμής και Τάκης Λάμπρος από την Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και ο κ. Δημήτρης Πανοζάχος.

Στο τέλος έγινε η κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση θυμάτων trafficking που έχει στη φροντίδα της η Α21 και οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα των χορηγών: Cook-Shop, Μαρμαρίδης Έπιπλα, UP move & play, Fiorentino LFS, Hair and Style Petros, MLS Making Life Simple και Electra Palace Thessaloniki.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης: ARENA 89,4, Libero FM107.4 Sport Radio, Basketplus.gr, tsiotras.blogspot.gr και Northbasket.gr.

Ευχαριστούμε τον χορηγό της ομάδας “S69. SOUND 69 κοινωνικές εκδηλώσεις – social events” και τον Πέτρο Παπαντωνίου για την παροχή ήχου και μουσικής, τον φωτογράφο της ομάδας Γιώργο Ζωντανό καθώς και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος για την ασφάλεια που μας παρείχαν.

Tο βίντεο είναι παραγωγή της εταιρείας “Antonis Tsivikis LsMaD”.

 

#wearepanorama #block_sto_trafficking

Share this article with friends