Οι πρωταθλητές Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για την περίοδο 2017-18

Οι πρωταθλητές Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για την περίοδο 2017-18

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔08.Ιούνιος 2018
Οι πρωταθλητές Ε.ΚΑ.Σ.Θ. για την περίοδο 2017-18

 

Έκοψαν πρώτοι το νήμα, είναι οι πρωταθλητές της περιόδου που κλείνει και τυπικά για την Ε.ΚΑ.Σ.Θ., την ερχόμενη εβδομάδα, με το καμπ αγοριών και κοριτσιών.

Η ΔΕΚΑ διέπρεψε εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στη μεγάλη κατηγορία της Ένωσης και προκρίθηκε για τη συμμετοχή της στην Γ΄ Εθνική. Οι τίτλοι ζευγάρωσαν όταν κατέκτησε και το κύπελλο της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Τη δεύτερη θέση και την άνοδο εξασφάλισε ο ΒΑΟ.

Ο ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης αναδείχθηκε υπερπρωταθλητής της Β΄κατηγορίας, σε άτυπο τελικό με την Σταυρούπολη Ε. Κ. Οι δυό ομάδες τερμάτισαν στην κορυφή των δύο ομίλων της κατηγορίας.

Την άνοδο εξασφάλισαν επίσης, το ΑΣ Ασβεστοχώρι και η ΑΣ Ελπίδα Αμπελοκήπων, μέσα από διαδικασία αγώνων μπαράζ.

Στην Γ1, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΑΣ Αστέρας Κουκλουτζά. ΕΑΣ Αριστοτέλης Σταυρού, Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, ΑΣ Φοίνικας, ΑΚ Αστέρια και ΑΣ Χορτιάτης, συνόδευσαν τον πρωταθλητή στην άνοδό του στην Β΄κατηγορία.

Στη Γ2, πρώτευσε ο Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων. Μαζί του, την άνοδο κέρδισαν ΑΣ Μακεδονικός Λητής, ΑΣ Βελερεφόντης, ΓΣ Μενεμένη, ΜΑΣ Αετός, ΑΟ Ελπίδες Ηλιούπολης, Ολντ Σκουλ και τα ΑΣΚ Λαγυνά.

 
Ο Α. Σ. Αστέρας Ιπποδρομίου έκοψε πρώτος το νήμα από την Α΄ κατηγορία και προβιβάστηκε στην Α2 γυναικών.

Στην τελική φάση των νεανίδων πρώτευσε ο Α. Σ. ΠΑΟΚ. Και στις κορασίδες ο Α.Σ. ΠΑΟΚ κατέκτησε το τρόπαιο.

Στον τελικό του κυπέλλου γυναικών ο Α. Σ. Αστέρας Ιπποδρομίου επικράτησε στον τελικό των νεανίδων του Α. Σ. ΠΑΟΚ και κατέκτησε το τρόπαιο.

Share this article with friends