ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | MAXIDAY 2018

ΣΒΚ Θεσσαλονίκης | MAXIDAY 2018

📁 NEA, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 🕔27.Σεπτέμβριος 2018

Η καινούργια περίοδος ξεκινάει για τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές το ερχόμενο Σάββατο 29/9 για μια ακόμη χρονιά με το εορτασμό της MAXIDAY, της Παγκόσμιας Μέρας για το Maxibasketball.

Οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στα γήπεδα, και μαζί τους οι ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης και των αθλητικών ρεπόρτερ της πόλης.

Το μήνυμα της Ημέρας είναι ότι οι βετεράνοι αρνούνται να σταματήσουν μπροστά σε κάθε είδους αδιέξοδα, και μαζί αρνούνται να σταματήσουν την αγωνιστική δραστηριότητα.

Η ηλικία δεν είναι πραγματικό εμπόδιο για την συνέχιση κάθε δραστηριότητας και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές δίνουν το παράδειγμα, συμμετέχοντας στο Maxibasketball, το μπάσκετ για μεγάλες ηλικίες.

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, και παίρνει πολυδιάστατο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα συνδυαστεί με την συλλογή ειδών για την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα κλειστά της Τριανδρίας και της Μ.Ε.Ν.Τ. με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Γήπεδο Τριανδρίας
10.30. Δήμος Θεσσαλονίκης – Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 1
12.00. Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 2 – Αθλητικοί Ρεπόρτερς

Γήπεδο Μ.Ε.Ν.Τ.
14.30. Αγώνας βετεράνων 60+
16.00. Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 3 – Βετεράνοι Θεσσαλονίκης 4

Οι αγώνες εντάσσονται και στα πλαίσια της συμμετοχής του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης στην BEACTIVE, την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τον αθλητισμό.

Share this article with friends