Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το τουρνουά 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” στη Θεσσαλονίκη. Σημεία Εγγραφής (και ηλεκτρονική εγγραφή)

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το τουρνουά 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” στη Θεσσαλονίκη. Σημεία Εγγραφής (και ηλεκτρονική εγγραφή)

📁 NEA, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ 🕔02.Μάιος 2019

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” στη Θεσσαλονίκη

 

Να καταρρίψουν το ρεκόρ συμμετοχών της περασμένης σεζόν στο τουρνουά 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, φαίνονται πως θέλουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης. 

Οι δηλώσεις συμμετοχών αυξάνονται καθημερινά και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στους διοργανωτές.

Τα εφετινά τουρνουά, θα εχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων απο τη “γέννηση” του ελληνικού μπασκετ. 

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ΟΝ3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, θα πραγματοποιηθει στη Θεσσαλονίκη, το τουρνουά 3ΟΝ3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”. Η διεξαγωγή του στην παραλία είναι συμβολική, με φόντο τον Λευκό Πύργο. Η Θεσσαλονίκη είναι μπασκετομανα και το μπασκετ είναι το εθνικό μας σπορ. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα το χαρεί και τους καλούμε όλους να έρθουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν. Ευχόμαστε να είναι καλός ο καιρός, για να το χαρούν περισσότερο”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος.

 

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά είναι:

 

11-12 Μαΐου – Θεσσαλονίκη

8-9 Ιουνίου – Χαϊδάρι

22-23 Ιουνίου – Γαλάτσι

29-30 Ελευσίνα (Μαγούλα)

6-7 Ιουλίου – Χάνια 

 

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

 

Για μια ακόμη χρόνια θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα, για τα κοινωνικά παντοπωλεία και φαρμακεία των παραπάνω Δήμων.

Σημεία Δηλώσεων Συμμετοχών

ΧΑΝΘ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΜΗΣ ΤΣΙΚΙΝΑΣ
Ν Γερμανού 1 
Τηλ 2316001000 εσωτ. 811

ΔΥΤΙΚΑ: Β’ Δημοτική Κοινότητα Δήμου Θεσσαλονίκης
Μοναστηρίου 93 
Τηλ. 2313 318549

ΕΟΚ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Λυδίας 1 & Παπαναστασίου
Τηλ. 2310953551

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Αθλητισμού
Κλεάνθους 57 & Γρ. Λαμπράκη (Πολιτιστικό Κέντρο)
Τηλ. 2313317646

ΚΕΝΤΡΟ: Α’ Δημοτική Κοινότητα Δήμου Θεσσαλονίκης
Πρόξενου Κορομηλά 36
Τηλ. 2313 318504

Ε.ΚΑ.Σ.Θ.
Προέκταση Αγ. Δημητρίου – Καυτατζόγλειο Στάδιο(2ος όροφος)
Τηλ. 2310 953822

Ηλεκτρονικός Τρόπος Εγγραφής στο

 

https://www.psak.gr/thessaloniki_tournament19_eggrafes.html

Share this article with friends