Εθνική Γυναικών: Ελλάδα-Γουέστ Βιρτζίνια 50-47 – Μασλαρινός: «Έδειξαν διάθεση τα κορίτσια»

Εθνική Γυναικών: Ελλάδα-Γουέστ Βιρτζίνια 50-47 – Μασλαρινός: «Έδειξαν διάθεση τα κορίτσια»

📁 NEA, ΕΟΚ 🕔12.Αύγουστος 2019
Εθνική Γυναικών: Ελλάδα-Γουέστ Βιρτζίνια 50-47 – Μασλαρινός: «Έδειξαν διάθεση τα κορίτσια»

Η Εθνική Γυναικών αναμετρήθηκε σήμερα σε φιλικό αγώνα με το Πανεπιστήμιο Γουέστ Βιρτζίνια. Επικράτησε 50-47 με επτά παίκτριες να κάνουν το… ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την Εθνική Γυναικών (Χατζηλεοντή, Λούκα, Καραμπάτσα, Σλούκα, Κολλάτου, Καρλάφτη, Καλαμπάκου) και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό, να μοιράζει το χρόνο σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Η ελληνική ομάδα δεν έχασε ποτέ το προβάδισα, έφτασε στο 27-15 και το 33-18 με το Γουέστ Βιρτζίνια να κάνει την αντεπίθεσή του την ώρα που στην Εθνική Γυναικών δινόταν χρόνος συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες.

Διαιτητές: Τσολάκος, Φραγκούλη, Μαρτινάκος

Δεκάλεπτα: 13-10, 29-18, 39-28, 50-47

Ελλάδα (Μασλαρινός): Νικολοπούλου 11, Σπανού 9, Σωτηρίου 2, Σταμολάμπρου 5, Σπυριδοπούλου 2, Χατζηλεοντή 5, Παυλοπούλου, Δίελλα 4, Λούκα, Καραμπάτσα 3, Φουράκη 2, Εζέτζα, Σλούκα 3, Κολλάτου, Καλαμπάκου 2, Καρλάφτη 2

https://www.basket.gr/eidhseis/10630-gynaikon-ellada-gouest-virtzinia-50-47


Τις δυνάμεις της μέτρησε η Εθνική Γυναικών σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στο κολέγιο West Virginia που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε: «Ήταν το πρώτο ουσιαστικό τεστ μετά από αρκετές ημέρες προπονήσεων. Δοκιμάσαμε όλες τις παίκτριες που είχαμε στη διάθεσή μας και είδαμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε όλη εβδομάδα. Ορισμένα κομμάτια θέλουν πολλή δουλειά, αλλά τα κορίτσια έδειξαν διάθεση και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Στην επίθεση χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στις συνεργασίες μας αλλά είναι ακόμα νωρίς. Έχουμε μπροστά το τουρνουά στην Κίνα. Δεδομένου της περιόδου και των συνθηκών είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να κερδίσουμε από τις νεαρότερες και ταλαντούχες αθλήτριες».


Share this article with friends